Logga in

X
Information om FitLigh trainer i skolan i gruppen Fitlight®  / Skolan hos Bobo-Konen (FL-300)
Information om FitLigh trainer i skolan

Information om FitLigh trainer i skolan

  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: FL-300

Produktinformation

Hälsa och aktivitet

Det råder ingen tvekan om att fysisk aktivitet är hälsosamt. Eftersom skolan tar upp stor del av barn och unga människors vardag, ökar därför kravet på att lägga in en större del av fysisk rörelse i de dagliga lektionerna, som en integrerad del av undervisningen av olika läsämnen.

Uppmärksamhet och välbefinnande

Bra övningar i läsämnena erbjuder flera fördelar. Det är väl känt att många elevernas uppmärksamhet ökar när de inte behöver sitta stilla under alltför långa perioder. Korrekt planerad aktivitet kan bidra till att stärka sociala band i klassen, vilket ger varje elev större välbefinnande, och därmed öka lusten att lära och gå i skolan.

Lätt att gå till i praktiken

I You-tube klipp (se nedan) presenterar vi några övningar med FitLight Trainer ™, som är utformade för att lätt passa in i den vanliga undervisningen på praktiskt taget alla nivåer. Övningarna görs så att de inte kräver speciella förberedelser eller speciell teknisk skicklighet. Vi har också försökt att övningarna är lätta att förstå för ungdommarna och snabba att sätta upp, så ingen onödig tid tas från undervisningen.

Ha det så kul!

Snabbinformation om FitLight i skolan här och även här.
Om du vill se You-Tube filmer med FitLight Trainer i skolan tryck här,
Fler studier finner du här under.
https://www.fitlighttraining.com/category/research/

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen