Logga in

X
Tredje vägen i gruppen Böcker / Ungdom hos Bobo-Konen (TN1000)
Tredje vägen

Tredje vägen

235 kr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans

Översikt

Artnr: TN1000

Produktinformation

Fotbollslegendaren Torbjörn Nilsson tog sig i svt-programmet ”Målet är målet” an karriärens svåraste utmaning – att skapa vinnare utan förlorare. Tillsammans med sin vän och tränarkollega Martin Johansson coachade de två ungdomslag från Göteborg. De vill genom sin erfarenhet och filosofi visa att man med ett tydligt fokus på mål och resultat, kan ta vilket lag som helst till oanade nivåer. Med en hel del ”annorlunda” och lekfulla övningar visar de att de kan göra alla ungdomar till bättre fotbollsspelare. Hela deras träningsupplägg och filosofi runt träning av ungdomar har nu resulterat i boken ”Tredje vägen”. Torbjörn och Martin presenterar hela sin träningsfilosofi och via illustrationer går de igenom samtliga övningar.

Namnet Tredje vägen kommer ur att det ofta ritas upp två huvudvägar i svensk fotboll. Antingen är klubben av akademikaraktär. Det ska toppas och elittränas från barnaåren. Eller så gäller motsatsen med bredd utan krav på resultat eller prestation. I detta polariserade föreningsklimat finns från och med nu Tredje vägen. En filosofi där vi helt enkelt tar bort motsättningen mellan att spela för att vinna eller bara för att ha roligt. Denna motsättning är onödig och i många avseenden direkt felaktig då det roliga faktiskt är en förutsättning för att vinna. Och genom att tänka så öppnar sig en ny väg för Sveriges föreningsliv. Vi kallar den Tredje vägen.

Tredje vägen bygger på en enkel filosofi: Genom att erbjuda lek- och aktivitetsbaserade fotbollsupplevelser, där alla får vara med i trygga miljöer kommer framgång både när det gäller prestation och resultat. Med andra ord: lag som mår bra – presterar också bra.

Författare:         Torbjörn Nilsson & Martin Johansson

Format:               Inbunden. 170 mm x 230 mm

Omfång:             C:a 170 sidor     

Release:              Juni 2021

Leverans och frakt

Leveranstid:

Kundomdömen