Logga in

X

Köpvillkor

Priser
Alla priser anges i SEK inklusive mervärdesskatt.
Frakt tillkommer. Faktura skickas som brev eller e-post.
Bobo-Konen förbehåller sig rätten att justera priser i förhållande
till ändringar i valuta.

Betalning
Swish 1235207774.
Betalning mot faktura, i vissa fall krävs förskottsbetalning.
Betalningsvillkor för privatpersoner är 10 dagar.
Betalningsvilkor för företag och föreningar är 30 dagar.
Faktura skickas samtidigt med leveransen eller separat efter leverans.

Leveranstid
Normalt levereras samtliga varor inom 2-4 dagar.
Vid beställning av varor som ej lagerhålls eller är tillfälligt slut
kontaktas Ni för information om beräknad leveranstid.

Allmänna villkor för konsument
Allmänt/Köp och beställning/Kunduppgifter/ Frakt och leverans/Betalning

Allmänt
Dessa vilkor gäller för kunder som är konsument och gör en beställning av Arboga Sport och Fritidsutrustning AB, med organisationsnummer 5594574062, nedan kallat Bobokonen.se. Utförliga kontaktuppgifter finner du på vår webbplats under länken kontakta oss.
För att göra köp på Bobokonen.se, måste du ha fyllt 18 år, Bobokonen.se tillåter inte, i enlighet med Svensk lag att kreditköp görs av personer under 18 år.
 

Köp och beställning
För att genomföra ett köp på vår hemsida, måste kunden godkänna våra allmänna villkor. Villkoren godkännes i samband med köpet. I och med godkännandet av våra allmänna villkor förbinder sig kunden till villkoren i sin helhet samt att denne tagit del av all förenlig information och samtycker till hanteringen av personuppgifter i enlighet med Bobokonens itegritetspolicy.

Avtal om köp ingås i samband med att Bobokonen.se bekräftar beställningen genom att skicka en orderbekräftelse via mail. Orderbekräftelsen skickas till den e-postadress som kunden har angivit vid ordertillfället. Orderbekräftelsen bör sparas för eventuella kontakter med Bobokonen.se

Alla priser på hemsidan är angivna inklusive moms och i svenska kronor. Priserna inkluderar inte fraktavgifter. Fraktavgifter tillkommer som anges i kassan. Vid större och skrymmande paket får vi invänta DHL:s faktura innan vi kan klarlägga denna kostnad. Men som kund kan du alltid få en uppskattad fraktkostnad av Bobokonen.se